U Lipnici klanjana dženaza i obavljen ukop Sakiba Malkočevića

Preminuo jučer u 55. godini

U Lipnici klanjana dženaza i obavljen ukop Sakiba Malkočevića

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

U mjestu Lipnica kod Tuzle upravo je klanjana dženaza i obavljen ukop Sakiba Malkočevića, najuspješnijeg bh. selektora i nekadašnjeg trenera Slobode.

Malkočević je jučer preminuo u 55. godini, a duži period imao je problema sa zdravljem.

Bitku nažalost nije dobio i jučer je iz grada soli stigla tužna vijest.

Svi koji su poznavali popularnog Soka teško su primili tu vijest, a mnogi su se danas zaputili ka Lipnici kako bi na taj način odali počast Malkočeviću.

Velike gužve i kolone ljudi pokazale su koliko je Malkočević bio omiljen kod poznanika i prijatelja, posebno sportske raje iz cijele zemlje, te regiona i šire.

Malkočević je tri puta odveo U17 reprezetnaciju BiH na Evropsko prvenstvo te zasluženo nosi epitet najuspješnijeg bh. selektora.

Sakibe, hvala ti!

No description available.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vuckobih
Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo. Da ti Uzvišeni podari Džennet, a porodici sabur.
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi