Gostuju Alavesu

Ronald Koeman razočarao navijače Barcelone zbog Miralema Pjanića

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Deportivo Alavesa meč osmog kola La Lige.

Katalonski klub će sigurno ići na pobjedu kako bi prekinuo seriju od dva uzastopna poraza, a meč dočekuju u dobroj atmosferi jer su u srijedu u gostima uspjeli da pobijede Juventus u Ligi prvaka.

Barcelona je u Torinu odigrala jako dobar meč i na kraju zasluženo slavila sa 2:0. Navijači su pohvalili Ronalda Koemana zbog promjena u sastavu i očekivali su da će isti tim početi i večerašnji meč.

No, kako piše katalonski Sport nizozemski stručnjak je ponovo napravio nekoliko promjena, a ono što je navijače Barcelone najviše razočaralo jeste činjenica da će Miralem Pjanić ponovo ostati na klupi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bh. reprezentativac je odigrao veoma dobar meč protiv Juventusa i očekivalo se da će i večeras dobiti šansu od prve minute, ali kako stvari stoje to se neće desiti. U prvi tim vraća se Sergio Busquets, a Pjanić će svoju šansu ponovo čekati s klupe za rezervne igrače.

Vjerovatni sastav Barcelone: Neto, Dest, Pique, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Ansu Fati, Griezmann, Messi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.