Fudbaler Slobode presretan

Niko nije sretan zbog gola kao Abid Mujagić

M. Šljivak

Abid Mujagić riješio je meč Slobode i Borca.

Ofanzivac tuzlanskog kluba zabio je pogodak koji je njegovom timu donio tri boda, a za SportSport.ba je dao komentar današnjeg susreta.

"Znali smo da borbom i zalaganjem možemo doći do razultata. Uspjeli smo, pokazali smo volju i karakter i pokazali smo da ova ekipa ima kvalitet. Niko nas ove sezone nije nadigrao i stvaramo dobru ekipu i mladi tim. Ova pobjeda je nagrada za sve. Vjerujem da ćemo nastaviti sa dobrim utakmicama", rekao je Mujagić i dodao je:

"Svi su nas otpisali, mi smo pokazali da vrijedimo i da možemo. Gol je plod kolektiva. Sretan sam zbog gola, imao sam zdravstvenih problema i ovaj gol je kao nagrada za sve i sretan sam zbog toga", poručio je Mujagić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.