Sada pruža sjajne partije u Turskoj

Komšije ponovo o Višći: Stigao je na probu i nisu ga htjeli zadržati!

Samir Mlaćo

Golom i asistencijom bh. reprezentativac Edin Višća srušio je sa svojim Basaksehirom veliki Manchester United.

Bilo je 2:1.

Višća je ponovo dominirao, a zanimljivo da se njemu piše i u komšiluku. Svojevremeno je Višća bio na probi u Hajduku, no nije ostao. Struka Hajduka procijenila je da im nije potreban, a sada se to pokazalo kao velika greška.

Ističu to i hrvatski mediji.

“Zanimljivo, Višća je dvije godine prije dolaska u taj turski klub, 2009., bio na probi u splitskom Hajduku. Trener Bijelih tada je bio Ante Miše, a 19-godišnji Višća je stigao kao igrač koji može pokriti pozicije u obrani.

Odigrao je za Hajduk jednu prijateljsku utakmicu, protiv Dugopolja, no u klubu ga nisu odlučili zadržati i nedugo kasnije završio je u poznatom BiH prvoligašu Željezničaru u kojemu se zadržao do 2011. kada je preselio u Tursku“, piše net.hr.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.