Rio Ferdinand izgubio živce nakon Višćinog poteza

Bašakšehir dobio Manchester United

Rio Ferdinand izgubio živce nakon Višćinog poteza

A. Čaušević

Edin Višća je protiv Manchester Uniteda odigrao svoju najbolju evropsku utakmicu u karijeri. 

Bašakšehir je na svom stadionu pobijedio s 2:1. Višća je kod prvog gola asistirao fenomenalnim pasom iz svog kaznenog prostora, dok je zabio drugi gol svog tima.

Potez bh. reprezentativca kada je prkatično iz igre izbacio cijeli tim Crvenih đavola "izludio" je legendarnog Ria Ferdinanda.

Ferdinand je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Višća kreće da ispuva loptu i savršenim dodavanjem pronalazi usamljenog Dembu Bu koji pogađa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Golovi protiv nas... Molim vas neka mi neko kaže da neki lude u svaličionici i da će ljudi preuzeti odgovorost. Postavka tima kada smo izgubili loptu kod prvog gola", napisao je Ferdinant uz nekoliko emoticona koji simbolizuju bijest i nevjericu.

Top Komentari

Opijum
Koga boli briga, ne kontam?!
2 1
Alen989
Ja i?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi