Čovjek je fenomen

Takva koljena do sada nisu vidjeli: Doktori žele dodatno istraživanje na Ibrahimoviću

Edmir Škorić

Zlatan Ibrahimović trenutno je jedan od najspremnijih igrača na svijetu iako ima 39 godina.

Švedski veteran zimus se vratio u Italiju i u dresu Milana iz sedmice u sedmicu briljira. Postigao je već sedam golova u Seriji A, tresao je dva puta mreže i u Evropskoj ligi i nije prosto normalno kako čovjek u 39. godini može tako da igra i to svaka tri-četiri dana, sa malo odmora.

Kada je Stefano Pioli zamijenio jučer u duelu protiv Lillea, Ibrahimović je bio vidno ljut i razočaran. Jednostavno, toliko je spreman da želi da igra po 90 minuta skoro svaki meč.

A njegov agent Mino Raiola sada je ispričao kako su doktori u SAD-u, gdje je Ibra igrao za Los Angeles Galaxy, bili zaprepašteni kada su vidjeli njegova koljena.

"Uspio je probiti sve prognoze i igrati nogomet u rekordnom roku nakon teške povrede. Doktori sa Univerziteta u SAD ne mogu da vjeruju. Ima koljeno kao da nije 20 godina igrao nogomet. Doktori su rekli da tako nešto nikada nisu vidjeli i mole Zlatana da ode na ispitivanja po okončanju karijere kako bi dodatno istražili njega i njegovo tijelo", poručio je Raiola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.