Zadovoljan ishodom u derbiju

Ćorić: Pobjedom u zadnjem kolu otići na miran zimski san

Samir Mlaćo

Posušje se iz Gračanice vraća sa bodom. Gosti sigurno mogu biti zadovoljni s obzirom da se radilo o veoma teškom gostovanju i derbiju 14. kola.

Imali su svoje šanse, ali imalo je i Bratstvo.

“Čestitke mojim dečkima, ali i domaćima. Završilo je 0:0, ali se stvarno igralo fenomenalno. Mi smo prvo poluvrijeme igrali fenomenalno, imali četiri –pet sto posto prilika, drugo poluvrijeme Bratstvo je imalo svoje šanse. Čestitam domaćinu na fer i korektnom izdanju, remi je najrealniji ishod“, kazao je Ćorić.

Njegov tim u posljednjem kolu prvog dijela dočekuje Budućnost. Ukoliko slavi, postat će jesenji prvak što bi svakako bio veliki uspjeh za klub iz Hercegovine.

“Igramo cijelu polusezonu odlično. Ne opterećujemo se rezultatom, bitno je da momci dobro igraju. Nastojat ćemo da slavimo protiv Budućnosti i odemo na miran zimski san“.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.