Bayern opet bolji od Borussije

Možde li hladnije? Pogledajte susret Neuera i Haalanda poslije utakmice

Admin Čaušević

Erling Haaland je ponovo uspio matirati Manuera Neuera, ali to sjajnom Norvežaninu i ne vrijedi previše jer su Bavarci ponovo slavili. 

U odličnom meču na Signal Iduna Parku Klassiker je donio pet regularanih golova, a na kraju su pobjedu odnijeli gosti s 2:3.

Haaland je bio jedan od strijelaca za Borussiju kada se u finišu meča dobro snašao te u situaciji "jedan na jedan" matirao Neuera.

Inače, susret ove dvojice poslije utakmice je bio poprilično hladan. Dok su ostali igrači Bayerna i Borussije ugodno časkali, neki su se i smijali što nije bio slučaj s napadačem i golmanom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njihov pozdrav je obavljen brzinom svjetlosti. Haaland je stajao, Neuer mu je u prolazu pružio ruku, te su razmijenili riječ ili dvije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.