Foto - EPA

Počinje pregovore

Hasan Salihamidžić će u narednom periodu imati pune ruke posla

Midhat Šljivak

Hasan Salihamidžić imat će u narednom periodu pune ruke posla u pregovorima sa agentima igrača kojima u narednim sezonama ističe ugovor.

Rukovodstvo bavarskog velikana naučilo je lekciju iz pregovora sa Davidom Alabom i ne žele da im se više ponovi takav slučaj, te će sada na vrijeme rješavati pitanje ugovora.

Tako će u narednom periodu početi pregovori o obnovi ugovora sa još trojicom fudbalera. To su Leon Goretzka, Niklas Sule i Joshua Kimmich.

Goretzki i Suleu ugovori ističu 2022. godine, Kimmichu godinu dana kasnije, Bayern ih silno želi zadržati i ponudit će im produžetak saradnje.

Prvi razgovori će biti obavljeni uskoro. Hasan Salihamidžić će krenuti sa ponudama i vidjet ćemo hoće li ovaj trio potpisati nove ugovore.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.