Oduševljen ponašanjem Argentinca

To nije očekivao: Pedri otkrio kako ga je Messi iznenadio

Endin Čaušević

Barcelona je ovog ljeta iz Las Palmasa dovela 17-godišnjeg Pedrija i to se pokazao kao pun pogodak.

Pedri je stigao u Barcelonu kao rezervna opcija u veznom redu, ali mi je Ronald Koeman pružio šansu koju je on odlično iskoristio. Ovaj tinejdžer je oduševio navijače svojim igrama i pokazao da je pred njim zaista blistava budućnost.

U dosadašnjem dijelu sezone odigrao je deset mečeva u svim takmičenjima i uspio je postići dva gola. Ovaj mladi veznjak je priznao da je došao u klub kako bi učio od iskusnijih igrača i to mu ide jako dobro.

U tome se izdvaja najviše Lionel Messi koji dosta pomaže igračima koji su tek stigli u klub. Pedri je otkrio da ima s njim sjajan odnos, te da mu uvijek daje neke savjete.

"Messi je fantastičan čovjek i uvijek je tu da vam pomogne. Mislio sam da neću s njim puno pričati, ali on me baš iznenadio. Na terenu mi uvijek daje savjete i to je ono što svaki kapiten treba da radi", rekao je Pedri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.