Jedva se suzdržao od psovki

Igrač Juventusa se tokom izjave udario u nožni prst, a njegova reakcija je sve nasmijala

Endin Čaušević

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država u četvrtak je remizirala protiv Velsa u prijateljskom meču.

SAD i Vels odigrali su utakmicu bez golova na kojoj i nismo vidjeli mnogo uzbuđenja. Nakon meča u centru pažnje našao se mladi igrač Juventusa, Weston McKennie, zbog urnebesne scene.

Naime, McKennie je davao izjavu prisutnim novinarima nakon utakmice, a onda se nezgodnio udario u nožni prst, ali se nekako uspio zdržati da opsuje na glas iako je bilo jasno da je to bilo baš bolno.

Reakcija igrača Juventusa postala je hit na društvenim mrežama, a svi koji su se nekada udarili u nožni prst znaju kroz kakav "pakao" je prošao McKennie.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti