Ubjedljiva pobjeda Plavih

Željezničar bez milosti u Hrasnici protiv Famosa

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara danas su u prijateljskom meču savladali Famos sa 5:0.

Famos i Željezničar odigrali su prijateljski meč u Hrasnici, a na kraju su Plavi uspjeli da upišu uvjerljivu pobjedu sa 5:0.

Željezničar su do pobjede vodili Subašić, Bojo, Kosorić, Juričić i Alispahić koji su danas uspjeli da se upišu u listu strijelaca.

Plave već za vikend očekuje novi meč kada će na Grbavici ugostiti tuzlansku Slobodu u okviru 15. kola Premijer lige BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar prvo poluvrijeme: Fejzić – Vrhovac, Miletić, Beća, Šehić – Jamak, Duraković – Kulašin, Subašić, Veselinović – Nargalić.

Željezničar drugo poluvrijeme: Muftić – Stevanović, Kosorić, Ikić, Milićević – Alispahić, Bojo, Mujezinović, Bekrić – Lendrić, Juričić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.