Messi se ne smije dirati

Navijači Barcelone dočekali Griezmanna nakon treninga i poslali mu poruku upozorenja

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone odradili su danas novi trening pred derbi protiv Atletico Madrida koji ih očekuje u subotu.

Jedini koji nije prisustvovao treningu je Lionel Messi koji se tek sinoć vratio iz Argentine, te mu je Ronald Koeman dao duži odmor. Ostali igrači su bili na treningu, a u centru pažnje našao se Antoine Griezmann.

Naime, u javnosti se diglo dosta bure prethodnih dana jer su ljudi bliski Griezmannu odlučili svašta da otkriju, a mnogi su poručili da je Messi glavni krivac što Francuzu ne ide baš najbolje u katalonskom klubu.

Messija su novinari pitali sinoć da to komentariše, a on im je samo poručio da je više umoran od toga da je kriv za sve što se dešava u klubu. Navijači su nakon treninga dočekali Griezmanna ispred trening centra i dali mu do znanja da se Argentinac mora poštovati.

"Messi se poštuje", dobacivali su navijači Barcelone Griezmannu kada je s automobilom prolazio pored njih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.