"Ako Xavi zatraži da dovedemo Sergija Ramosa u Barcelonu onda ćemo ga dovesti"

Kandidat za predsjednika Barce ima jasne ciljeve

"Ako Xavi zatraži da dovedemo Sergija Ramosa u Barcelonu onda ćemo ga dovesti"

Endin Čaušević

Prema pisanju španskih medija Victor Font je najozbiljniji kandidat da preuzme predsjedničku funkciju u Barceloni.

Barcelona je ostala nedavno bez predsjednika nakon što je Josep Maria Bartomeu podnio ostavku, a izbori za novog predsjednika zakazani su za početak naredne godine.

Španski mediji pišu da je Victor Font jedan od najozbiljnijih kandidata iako je kandidaturu najavio i Joan Laporta koji je s dosta uspjeha obavljao ovu funkciju prije desetak godina.

Font je najavio da će glavni cilj biti uvjeriti Messija da ostane u klubu, ali i dovesti Xavija Hernandeza za novog trenera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi je jako razočaran. Klub mu je obećao da može napustiti kad god želi, a oni nisu održali obećanje. Moramo ga uvjeriti da s novim projektom može ponovno osvojiti Ligu prvaka", rekao je Font i dodao da je spreman na sve da Xavi bude novi trener Barce.

"Ako Xavi zatraži da dovedemo Sergija Ramosa i ako je to financijski dozvoljeno i moguće, dovest ćemo ga".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Posto ste propali ko kauc pa samim tim finansijski nije izvodljivo a i sam Ramos ne bi pristao na takvo sto onda je jasno ko dan da samo blebeces
6 4
K79
Ovaj poceo ko nas bake 100 hiljada radnih mjesta !!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi