Čeka ga otkaz?

Prosinečki će teško preživjeti vikend na klupi Denizlispora

Edmir Škorić

Sve je izvjesnije da će bivši bh. selektor Robert Prosinečki napustiti Denizlispor.

Iako je došao u augustu, loše igre i rezultati tjeraju Prosinečkog sa klupe turskog superligaša. Uprava kluba traži raskid ugovora, a današnji domaći poraz od Gaziantepa (0:1) vjerovatno je kap koja je prelila čašu.

Jedini gol na meču postigao je Ozer u 26. minuti i tako je Denizlispor ostao pretposljednji na tabeli sa samo pet bodova iz osam odigranih susreta.

U drugoj danas odigranoj utakmici 9. kola Super lige Turske Fenerbahče je kao gost deklasiao Genclerbirligi s 5:1. Yandas, Sosa, Tufan i dva puta Perotti pogađali su za goste iz Istanbula. Fener he trenutno lider sa 20 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.