Robert Prosinečki ima novi posao

Ostaje u Turskoj

Robert Prosinečki ima novi posao

E. Škorić

Kako je objavio turski portal A Spor Robert Prosinečki preuzima Denizlispor.

Očekuje se da bivši selektor Azerbejdžana i BiH potpiše na jednu sezonu s Denizlisporom nakon što je jučer raskinuo saradnju sa Kayserisporom.

Iako nije uspio taj tim da spasi ispadanja iz Super lige, administrativnom odlukom Kayserispor je ostao u ligi jer je turski nogometni savez zbog pandemije koronavirusa proširio ligu na 21 klub i bez ispadanja.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Međutim, Prosinečki je odlučio da ostane u Turskoj, ali na klupi drugog superligaša. Denizlispor je prošle sezone završio na 14. mjestu sa 35 bodova, a to će Robiju biti treći klupski izazov u trenerskoj karijeri nakon što je prije Kayserispora radio u Crvenoj zvezdi.

Top Komentari

VenamaHrabrih
Sretno, Robi, iako si nas ojadio u kvalifikacijama.
2 0
Mowzilla
Još jedan Amidzaspor u nizu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi