Mladi igrač stiže na Pecaru

Goran Zakarić u Širokom Brijegu

Dok se momčad Širokog Brijega priprema na Kupresu i očekuje sutrašnji pripremni susret sa Zagrebom u Međugorju, Uprava kluba radi na dovođenju pojačanja za sljedeću sezonu.

Kako smo već pisali, prije par dana su se ekipi priključila dvojica novih igrača. Radi se o Ivoru Weitzeru koji igra na poziciji defanzivnog veznjaka  i napadaču Mateu Roskamu.

Novi član kluba s Pecare nakon dvojice spomenutih je i mladi 18-godišnji Goran Zakarić koji u Široki dolazi iz FK Kozara iz Bosanske Gradiške. Zakarić igra u veznom redu i već neko vrijeme je jedan od nositelja igre u svom, sada već bivšem klubu.

Zakarić bi ugovor na tri godine sa NK Široki Brijeg trebao potpisati u ponedjeljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.