Gattuso o spornoj situaciji

"Kao da ga je udario Mike Tyson, a ne Ibrahimović"

Admin Čaušević

Napoli je izgubio od Milana s 1:3, a Rossonere je do pobjede vodio ko drugi nego Zlatan Ibrahimović koji je zabio dva gola.

U drugom poluvremenu Ibrahimović je rizikovao da dobije crveni karton, ali na njegovu sreću udarac laktom koji je uputio Kaliodou Koulibalyju je prošao nekažnjeno.

Spornu situaciju poslije utakmice komentarisao je i Gennaro Gattuso koji je kazao da se prema snimku čini da je štopera udario Mike Tyson, a ne Ibrahimović.

"Neću da prčam o tome. Na televiziji se vidi udarac lakom kao što zadaje Mike Tyson, vidi se po izrazu lica... Ne moramo misliti o tome, trebamo misliti o onom što mi moramo raditi", rekao je Gattuso.

Inače, Ibrahimović nije odigrao cijeli meč jer je izašao 10-ak minuta prije kraja susreta. Intenzitet povrede bit će poznat dana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.