Mladi lijevi bek danas je potpisao prvi profesionalni ugovor s mostarskim klubom

Mladi lijevi bek standardni je reprezentativac BiH (U-19)

HŠK Zrinjski: Patrik Bošnjak potpisao prvi profesionalni ugovor s Plemićima

HŠK Zrinjski danas je potpisao ugovor s jednim od najnadarenijih izdanaka omladinske škole ovog kluba.

Mladi, osamnaestogodišnji lijevi bek Patrik Bošnjak potpisao je prvi profesionalni ugovor s Plemićima u trajanju do 31.05. 2023. godine i ovo je veliko priznanje za mladog nogometaša koji je dugogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine u mlađim uzrasnim kategorijama. Mladi nogometaš igra na poziciji na kojoj je u HŠK Zrinjski trenutno paklena konkurencija no sigurno je da mu samopouzdanja ne nedostaje i da će svakako u godinama koje dolaze naslijediti Peru Stojkića koji je njegov nogometni uzor:

"Presretan sam zbog prvog ugovora sa svojim klubom" - kazao je Patrik Bošnjak i dodao:
"Ovo je veliko priznanje ali i dvostruko veća odgovornost i poticaj da radim još jače. Nadam se i vjerujem da ću opravdati ovo povjerenje te da ću klubu i stručnom stožeru dokazati kako nisu pogriješili i vjerujem da ću se izboriti za svoje mjesto u Zrinjskom" - kazao je U-19 reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.