Žele da zarade novac

Maradona nije ni sahranjen: Barcelonin potez razočarao cijeli svijet

E. Čaušević

Jedan od najboljih igrača svih vremena Diego Maradona preminuo je jučer u Buenos Airesu.

Maradonina smrt žestoko je uzdrmala fudbalski svijet, a najviše suza sigurno je bilo u Buenos Airesu i Napulju gdje je ovaj fudbaler više od legende.

Navijači Boce Juniors i Napolija sinoć su se okupljali pred stadionima svojih klubova kako bi odali počast najboljem igraču kojeg su ovi klubovi ikada imali.

No, već danas mnogi razmišljaju o tome kako da zarade novac od Maradonine smrti. Zbog toga se na udaru našla Barcelona koja je danas objavila da će u prodaji biti dresovi Maradone.

Maradona je početkom 80-tih godina prošlog stoljeća igrao za katalonski klub, ali nisu se rastali baš na lijep način. Barcelona je objavila da će u zvaničnoj klupskoj prodavnici početi prodavati dresove Maradone što je naišlo na velike osude javnosti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.