Lista strijelaca Premijer lige

Vodeći mirovali, Štilić prijeti

Samir Mlaćo

Za vikend su odigrani susreti 16. kola Premijer lige naše zemlje.

Već u utorak i srijedu čeka nas novo kolo i nova uzbuđenja. Kada je lista strijelaca u pitanju, promjena nije bilo.

Mirovali su gotovo svi iz samog vrha.

Nemanja Bilbija (HŠK Zrinjski) i Benjamin Tatar (FK Sarajevo) su ostali na osam golova, a Jovo Lukić (FK Borac), Fejsal Mulić (FK Velež) i Goran Zakarić (FK Borac) na sedam.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na šest su Nedim Hadžić (FK Mladost), Amar Rahmanović (FK Sarajevo), te Semir Štilić (FK Željezničar) koji se upisao u listu strijelaca u duelu protiv Mladosti u petak.

Na pet su Bradonjić (FK Radnik), Cvijanović (FK Velež), Handžić (FK Sarajevo), Jović (NK Široki Brijeg), Lendrić (FK Željezničar), Mujezinović (FK Željezničar), Osmanović (FK Olimpik)....

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.