Operisan tokom noći

Raul Jimenez zadobio frakturu lobanje, osjeća se dobro

Admin Čaušević

Raul Jimenez je doživio tešku povredu glave na startu utakmice Arsenal - Wolverhampton.

Jimenez je stradao nakon gadnog sudara glavama sa Davidom Luizom. S terena je iznešen na nosilima te je prebačen u najbližu bolnicu.

Odlični napadač je zadobio frakturu lobanje, tokom noći je operisan i zadržan je u bolnici gdje će se oporavljati neko vrijeme.

"Raul se osjeća dobro nakon sinoćnje operacije koja je odrađena u bolnici u Londonu."

“Vidio je svoju partnericu Danielu i sada se odmara. Ostat će na posmatranju još nekoliko dana i onda započeti s oporavkom. Wolvesi zahvaljuju Arsenalovom lječničkom osoblju, NHS paramedicinarima, zaposlenicima bolnice i kirurzima, njihova pomoć i vještina bile su ključne", saopštili su iz Wolvesa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.