Foto - Facebook

Dječak iz Danske razbija konkurenciju

Ovom dječaku je FIFA 21 posao i niko ga još nije pobijedio

Midhat Šljivak

Dječak Anders Vejrgang je sa 14 godina jednostavno nepobjediv u igrici FIFA 21. 

Ovaj dječak je apsolutno nadmoćan u modu 'Ultimate Team' i dosad je upisao 210 pobjeda i nema nijednog poraza.

Za vikend je spreman da dobije još 30 mečeva kako bi postavio nove standarde i zaista je impresivno ono što radi.

Ovaj dječak već ima profesionalni ugovor sa e-sporst timom Leipziga. Međutim, kako nema 16 godina još uvijek ne može da se takmiči na turnirima, no u najpopularnijem tkamičenju "Ultimate Team' u kojem se kupuju i prodaju kartice sa igračima i prave sopstvene ekipe, Ander sima nestvaran skor od 210-0.

Svakog vikenda je doslovno razbija konkurenciju. Za sada mu niko ništa ne može, a u protekla dva mjeseca je zaradio nekoliko desetina hiljada eura.

Sigurno da ćemo u budućnosti još čuti za ovog dječaka kojem je FIFA od pete godine ono čemu je posvećen, a sa 11 godina je postao vrhunski igrač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.