Nam prati šta se dešava

Vlasnik FK Sarajevo ni u kasnim satima ne propušta utakmice: To se zove volja...

Midhat Šljivak

Sjajan trijumf jučer je u 17. kolu Premijer lige BiH upisao aktuelni šampion FK Sarajevo.

Bordo klub je u 88. minuti primio gol od Radnika. Zabio je Milivoje Lazić i činilo se kako će doći do velikog iznenađenja na Koševu.

Međutim, igrači bh. šampiona su pokazali sabranost i golovima Sušića, te Fanima, došli su do preokreta i pobjede od 2:1 u nadoknadi meča.

Sretan zbog trijumfa bio je vlasnik kluba Nguyen Hoai Nam koji iz Vijetnama prati apsolutno sve što se dešava.

Iako je utakmica počinjala u 23 sata po tamošnjem vremenu, šef tima sa Koševa nije želio da je propusti i nakon svega je proslavio pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ostao sam budan dokasno i gledao sam utakmicu. U 88. minuti smo gubili, u 90. izjednačili i pobijedili golom u 92. minuti. To se zove volja. Sjajan tim. Volim vas", napisao je Nam nakon pobjede.

Sarajevo dva kola prije kraja jesenjeg dijela prvenstva ima pet bodova prednosti u odnosu na Željezničar, a ekipa Vinka Marinovića novi izazov ima u nedjelju kada gostuje ekipi Borca u Banjaluci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.