Šokantan preokret znači i novi rekord za FK Sarajevo

Savladan Radnik

Šokantan preokret znači i novi rekord za FK Sarajevo

A. Čaušević

Utakmica Sarajevo - Radnika je imala šokantnu završnicu u kojoj su igrači Bordo tima još jednom pokazali zašto nose epitet šampiona.

Gosti iz Bijeljine su poveli u 88. minuti, činilo se da će Sarajevo upisati prvi poraz nakon dužeg vremena, ali je uslijedio veliki preokret.

Već u narednom napadu Sušić je matirao Kozića, da bi na isteku 90. minute veznjak asistirao Fanimu za veliki preokret i osvajanje punog plijena.

S ovom pobjedom Sarajevo je stiglo do 41 boda nakon 17 odigranih mečeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Otkako se igra skraćena Premijer liga niti jedan klub nije uspio osvojiti više od 40 bodova te do tog bodovnog učinka doći bez poraza.

Izabranici Vinka Marinovića neće imati puno vremena za predah jer ih već za vikend čeka novi meč i teško gostovanje Borcu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hz_033
Radnik parkirao autobus i ganjao kontre. Medjutim iznenadjujuce je da se nisu valjali i krali vrijeme kao sto to radi vecina pogotovo kad povede pred sam kraj. Respect za Radnik stvarno i cestitke shampionu na borbi do samog kraja i zasluzenoj pobjedi!
31 3
Decembarski
Šokantan preokret i reakcija Zeljinih pristalica,neprocjenljivo.
20 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti