Press nakon utakmice

Marinović: Igrači su pokazali još jednom zašto su šampioni

Endin Čaušević

Fudbaleri Borca i Sarajeva večeras su remizirali sa 2:2 u derbiju 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Borac je imao u dva navrata prednost protiv Sarajeva i igrača više od 72. minute, ali su gosti u samom finišu uspjeli da dođu do boda golom Fanima za 2:2.

Nakon utakmice održana je press konferencija na kojoj se prisutnim novinarima obratio trener gostujućeg tima Vinko Marinović.

"Danas smo gledali još jednu dobru utakmicu i mislim da smo u prvom poluvremenu imali taj neki posjed, ali je Borac prvi poveo i ono što smo i znali da je Borac opasan pogotovo u tim kontrama i mi smo morali raditi na tome da spriječimo napada. Ipak, došli smo do izjednačenja i onda kada smo došli u situaciju da postignemo taj drugi gol Borac je presjekao kontru i zabio drugi gol. Došao je i taj crveni karton za nas, ali igrači su pokazali još jednom veliki karakter i zašto su šampioni i znaju zašto je to tako", rekao je Marinović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.