Trener FK Borac

Vlado Jagodić: Uz malu dozu sreće se može pobijediti nepobjedivo Sarajevo

Midhat Šljivak

Borac i Sarajevo remizirali su (2:2) u derbi susretu 18. kola Premijer lige BiH.

Domaći nisu uspjeli da dođu do pobjede iako su imali igrača više na terenu, a Vlado Jagodić je na press konferenciji iskazao žaljenje što njegov tim nije stigao do trijumfa portiv još uvijek neporaženog Sarajeva.

"Vidjelo se da su željeli i sve smo učinili. Vidjelo se da uz malu dozu sreće može pobijediti nepobjedivo Sarajevo. Na kraju kad vidimo rezultat 2:2, to znači da nismo uspjeli", rekao je Jagodić na press konferenciji i dodao je:

"Mi smo morali bolje reagovati kada su ostali sa igračem manje. Uspjeli su napraviti u ono u čemu su jaki. Brzopleto smo rješavali određeno situacije. Nije ovo loš rezultat za nas, željeli smo da pobijedimo, ali nismo uspjeli. Smatram da imamo kvalitetu za sami vrh, a za ovakve utakmice trebaju da se stvari uklope i da kod odlučujućih momentara reagujemo bolje. Treći smo i nadam se da ćemo ostati na tom mjestu nakon narednog kola", dodao je trener FK Borac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.