Marinović: Igrači su pokazali još jednom zašto su šampioni

Press nakon utakmice

Marinović: Igrači su pokazali još jednom zašto su šampioni

E. Čaušević

Fudbaleri Borca i Sarajeva večeras su remizirali sa 2:2 u derbiju 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Borac je imao u dva navrata prednost protiv Sarajeva i igrača više od 72. minute, ali su gosti u samom finišu uspjeli da dođu do boda golom Fanima za 2:2.

Nakon utakmice održana je press konferencija na kojoj se prisutnim novinarima obratio trener gostujućeg tima Vinko Marinović.

"Danas smo gledali još jednu dobru utakmicu i mislim da smo u prvom poluvremenu imali taj neki posjed, ali je Borac prvi poveo i ono što smo i znali da je Borac opasan pogotovo u tim kontrama i mi smo morali raditi na tome da spriječimo napada. Ipak, došli smo do izjednačenja i onda kada smo došli u situaciju da postignemo taj drugi gol Borac je presjekao kontru i zabio drugi gol. Došao je i taj crveni karton za nas, ali igrači su pokazali još jednom veliki karakter i zašto su šampioni i znaju zašto je to tako", rekao je Marinović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

11plavihsampiona
Realno pravi se od tog sarajeva strasna prica u zadnjih 6 tekmi samo olimpika i radnika jedva dobili. Al hajd sta ocekivat od ekipe koja za sebe kaze da je div
0 33
Probisvjet
Cestitke FK Sarajevo. Stvarno ste stepenicu iznad svih.
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti