Nevjerovatan potez trenera Arsenala

Partey zbog povrede izašao s terena, a Arteta ga gurnuo u igru kada je vidio da ide kontra

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala večeras su poraženi u velikom derbiju Sjevernog Londona protiv Tottenhama sa 2:0.

Tottenham je na svom terenu uspio da dođe do pobjede protiv ljutog rivala sa 2:0, a golove za domaći tim postigli su Son i Kane.

Nevjerovatna situacija desila se u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena kada je Tottenham uspio da povede sa 2:0.

Nekoliko trenutak prije toga veznjak gostiju Thomas Partey požalio se na povredu i jasno je bilo da ne može nastaviti igru. Partey je izašao s terena, a kada je Arteta vidio da Tottenham ide u kontru gurnuo je Parteyja nazad u igru.

No, on od bolova nije mogao da potrči i pogotovo da prekine akciju Tottenhama koja je krunisana golom Kanea. Nevjerovatnu situaciju s ovom meča možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.