Bh. veznjak ne igra kako je planirao

Trofejni Italijan poručuje: "Pjanić mi je omiljeni igrač Barcelone, dajte mu šansu!"

Admin Čaušević

Ronald Koeman još uvijek nema potpuno povjerenje u Miralema Pjanića.

Pjanić je ljetos stigao iz Juventusa, ali još uvijek nije uspio da se namtne, posebno u mečevima La Lige gdje uglavnom počinje s klupe.

Claudio Marchisio, legenda Juventusa, je u razgovoru za katalonski Sport kazao da je kranje vrijeme da bh. veznjak dobije veću šansu.

"Pjanić mi je bez sumnje najdraži igrač u Barceloni. Govorim o mom prijatelju, sjajnom fudbaleru i odličnoj osobi. U Barceloni mu trebate vjerovati, nećete zažaliti".

"Pjanvića znam vrlo dobro i mogu vam reći da je Barca kupila istinskog šampiona. Mire razumije igru kao rijetko ko u Evorpi i loptu dodiruje na poseban način", dodao je Italijan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marchisio i Pjanić su dijelili svačionicu nekoliko sezona u Juventusa. Zajedno su igrali i finale Lige prvaka 2017.

Inače, računajući sve klupske sekcije Marchisio je u Juventusu proveo 25 godina. U seniorskom uzrastu je osvojio 15 trofeja.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.