"Mi idemo po svom planu"

Misimović: Jako nezgodna grupa

Edmir Škorić

Tešku grupu dobila je Bosna i Hercegovina danas prilikom žrijebanja grupa za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Naša selekcija za rivale ima Francusku, Ukrajinu, Finsku i Kazahstan. Komentar na žrijeb za SportSport.ba dao je Zvjezdan Misimović.

"Šta reći, svjetski prvak je nosioc grupe. Tu su još Kazahstan, Finska i Ukrajina, svi redom neugodni protivnici, ali to ništa ne mijenja. Mi idemo po svom planu. Inače, jako nezgodna grupa", rekao je Misimović.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo počinju u martu naredne godine, a još nije poznat raspored utakmica. Inače, prvoplasirane selekcije idu na Svjetsko prvenstvo direktno, drugoplasirani će se boriti u baražu za preostala tri mjesta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.