"Mi idemo po svom planu"

Misimović: Jako nezgodna grupa

23

Komentari (23)

Penderinos
Pa dobro ako ste vi trebali pronaći kandidate za novog trenera, kakav ste onda posao obavili kada predlažete Peteva ili Barbareza. Pa oni nebi mogli voditi ni Tanzaniju, a kamoli da se zayebavaju s našom svetinjom. Ako bašželiš internacionalne trenere onda kontaktiraj neke koji su nešto uradili u trenerskoj karijeri. Svi se usrali motku. Evo moj predlog valjda neka protuha iz saveza pročita moj komentar : Walter Zenga, Markus Weinzierl, Quique Sanches Flores, David Wagner, Vladimir Ivic, Yuri Semin, Marcel Koller, Mirko Slomka, Dan Petrescu, Hector Cúper, Zdenek Zeman, Alexander Zorninger, Thomas Doll..
2323
Bas tesko tebi i Vici..igrace vasi igraci i sta vas boli uvo...Danilovic Loncar. Kovacevic.Civic.Sanicanin.U kakvim oni ligama ,,igraju,,sa bi onda ocekivali neki rezz protiv Franc.Ukrajjne..dajte opametimo se..budimo realni..nas fudbal je treca kategorija... ne mogu vise Dzeko i Pjanic sami igrati..
Vitez
Ovo ce biti opet,ako ovi odigraju ovako,oni onako itd. mi mozda mozemo do baraza
Chwilla
Tacno je miske da ides po planu,kad vidim koje kandidate zoves na razgovor za selektora,tacno Nas vidim na zadnjem mijestu. Jesi postao ubleha kao i ovi kriminalci iz saveza!
Dobar,Los,Zao
I ja mislim Miske isto!
damir83
Joj kad čitam ove komentare joooj, pa mislim sta mi zelimo? Pa da smo i u prvom šeširu bili dobili bi jake protivnike, barem jednog. Nije mi jasno, zašto nebi bili 2 a moguće i prvi. Zar nije bio remi sa italijom zar ne bi sa holandijom. Bude li se uigrala standardna ekipa sa 3-4 dobre zamjene sve je moguće. Nekada treba malo i sreće i naj više truda na terenu. ****š savez još jednom, ne igra savez. Gubili smo od Kipra sa naj boljim igračima. Mislim krećemo od nule, nemamo šta izgubiti a sve mozemo dobiti! SRETNO !
vanzemaljac
Aferim Jarane!
K79
Hajde ako ništa barem ne igramo opet sa grčkom !
LukasPodolski
A koji je plan ?
Dobar,Los,Zao
Kao i svaki put,probati dobiti sve domace utakmice,a u gostima ako se sra otkine,zatim cekati rezultate iz drugih grupa,hocel se sta poklopiti po nas..
MontePanda
Idemo po planu, a plana nemamo ?
Vrana
Za papire se puno radi!
Vrana
Ovaj tuca barbaru izgleda ili oboje?
Len
Ma realno treba gledati, nemamo mi tu snagu da budemo drugi, mislim daj Boze ali i da budes drugi opet moras u baraz gdje ces dobit opet neku super jaku repku. Mislim opet ne treba gledati crno ali stanje u nasem savezu, neki lijevi selektori, sve to mirise na lose.
Brazuka
Klosaru odlazi iz saveza
almir9
Francuska, Ukrajina i Finska ce igrati Euro 2020 slijedece godine. Volio bih da sa Francuskom i Ukrajinom igramo tek u septembru. Sebi govorim da mi nismo toliko losa ekipa, pa se sjetim utakmice sa Sjevernom Irskom i onda me opet zaboli stomak.
Rajvosa2019
Nezgodna grupa jeste , to stoji > ali u sustini sve je do nas . Prvo treba naci selektora > pa ce mo vidjeti kako stvari stoje . U toj grupi nam je plafon 2 mjesto - i to pod najboljim mogucim okolnostima , ali ako budemo ovako lose igrali kao pod Bajevicem onda ce mo biti kanta za nabijanje
realista1982
Ako postavimo realne ciljeve, manje ćemo se razočarati...
gallardo.la
Zamolio bih sportsport.ba da poslije svakog vikenda analiziraju igre nasih igraca kao sto su to nekada radili, ovog vikenda nisam imao vremena pa zamalo da fulim 2 asistencije Vrancica, nemam pojma da li je Demirovic igrao u Freiburgu, Hasic u Besiktasu i tako dalje...
Ernes
zaprati reprezentativci_bh na i instagramu i znat ces sve sto te zanima.
tuzlaak
Imas na Reprezentacija.ba
nije.suplja
@gallardo.la doktore, komentar ubica. Apsolutno sam se slozio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.