Foto - EPA

Dva velika derbija

Dvije utakmice danas privlače posebnu pažnju

Midhat Šljivak

Prvenstva širom Evrope nastavljaju se ovog vikenda, a danas posebnu pažnju ljubitelja fudbala izazivaju dvije utakmice.

U 12. kolu engleskog Premiershipa na Old Traffordu će se susresti gradski rivali Manchester United i Manchester City.

Naravno, očekuje se istinski spektakl, ali u ovaj meč timovi ulaze u različitim raspoloženjima. Unitedovo je itekako loše jer su ispali iz Lige prvaka, pa bi eventualnom pobjedom protiv velikog rivala vratili samopouzdanje.

Mozzart vidi City kao popriličnog favorita u ovom meču. Kvota je itekako privlačna, ali isto tako je i na United. Opkladu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

Još jedan gradski derbi privući će ogromnu pažnju, a to je duel madridskih rivala Reala i Atletica.

Atletico ove sezone igra fenomenalno. Sa dvije utakmice manje od većine klubova je prvi na tabeli i bez poraza je u 10 odigranih mečeva.

Sa druge strane Real Madrid se uspio uz dosta muke plasirati u nokatu fazu Lige prvaka, ali njihove igre toplo-hladno zabrinjavaju apsolutno sve.

Ipak, Real je u Mozzartu blagi favorit. Kvote su zaista sjajne i za ovaj meč, a svoju opkladu OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.