Oni su mu omiljeni

Messi večeras protiv ekipe koju godinama izluđuje i čiju mrežu trese kao od šale

Edmir Škorić

Barcelona večeras dočekuje Levante i sastav iz Valencije je Lionelu Messiju očigledno omiljne.

Kada igra protiv Levantea, Messi ili postigne nekoliko golova ili asistira, u suštini to je tim koji ne može da zaustavi argentinskog reprezentativca.

Messi je do sada igrao 19 puta protiv Levantea i postigao je 21 gol uz 16 asistencija, ima omjer od 16 pobjeda, dva remija i upisao je samo jedan poraz.
Što se tiče Lionela, on je najbolje mečeve protiv Levantea odigrao u sezoni 2013/14 kada je dao četiri gola uz tri asistencije.

I večeras će Messi biti najveća prijetnja za gol Levantea, koji na Camp Nou obično dolazi bez previše nade, ali ove sezone je to stadion gdje i daleko slabije ekipe uspijevaju da prave probleme i da se nadaju nekim bodovima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.