Loši odnosi s trenerom

Šok u Bergamu: Di Marzio otkrio zašto Gomez želi napustiti Atalantu

Endin Čaušević

Papu Gomez je sigurno jedan od najboljih igrača Atalante, te i ove sezone pruža zaista sjajne partije.

Međutim, svi su bili iznenađeni današnjim sastavom Atalante za meč protiv Fiorentine. Gian Piero Gasperini je odlučio da ostavi Gomeza na klupi, a italijanski mediji objavili su da to nije slučajno.

Ugledni Gianluca Di Marzio oglasio se pred meč Atalante i Fiorentine i otkrio je da su Gasperini i Gomez imali nedavno sukob zbog čega je itekako uzdrman odnos između njih.

"Odnos između Gasperinija i Gomeza je veoma uzdrman. Počelo je sve u Ligi prvaka, ali današnje izostavljanje iz sastava je to samo potvdilo. To je znak da bi Gomez mogao otići u januaru iz Atalante što je itekako razočaralo navijače ovog kluba", rekao je Di Marzio.

Utakmica između Atalante i Fiorentine je u samom finišu, a čini se da Gomez uopšte neće dobiti ni sekunde na ovoj utakmici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.