Tražio raskid ugovora

Muharem Ćivić želi da ode, FK Velež će ubrzo donijeti odluku · Saznajemo

Edmir Škorić

Okončan je prvi dio premijerligaške sezone i klubovi će sasvim sigurno krenut u rješavanje igračke križaljke.

FK Velež je imao uspješan prvi dio sezone, a u nastavku će Rođeni pokušati da nastave s dobrim igrama i da ostanu konkurentni u borbi za jednu od pozicija koje vode u evropska takmičenja.

Ono što je sada već izvjesno, baš kao i u svim klubovima, doći će i do određenih promjena u igračkom kadru, a kako saznajemo, Muharem Ćivić bi mogao otići u narednim danima.

Muharem Čivić FK Sloboda Pozicija: DF

Statistika

21 nastupa
11 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ćivić je zatražio raskid ugovora, očigledno nezadovoljan minutažom, a u srijedu će biti održan sastanak na kojem će Mostarci odlučiti da li da puste Ćivića ili će pak zahtijevati da on do kraja sezone ostane u njihovim redovima.

Ovaj defanzivac, koji je u Velež došao iz Slobode, odigrao je 17 utakmica i sedam kao starter, a na kontu ima i jedan gol i to protiv Širokog Brijega. U naredim danima bit će poznata njegova sudbina, a ukoliko mu klub dozvoli da ode, nema sumnje da će bez problema pronaći novi angažman. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.