Bh. nogometaš pogodio u Rudešu

Izet Hajrović promašio zicer, pa postigao gol u pobjedi Dinama

Edmir Škorić

U Rudešu su Rudeš i Dinamo danas odigrali meč osmine finala Kupa Hrvatske, a gosti iz Zagreba prošli su dalje s 2:0.

Iako je Dinamo predlagao da se zbog lošeg terena u Rudešu meč igra na Maksimiru ili u Kranjčevićevoj, na kraju je ipak odlučeno da to bude u Rudešu, što svejedno nije poremetilo planove Modrih.

Izet Hajrović bio je starter u sastavu prvaka Hrvatske i njegovim golom u 61. minuti Dinamo je obezbijedio osminu finala Kupa. Konačnih 2:0 u zadnjim sekundama postavio je Perić.

Hajrović je glavom loptu spremio u prazan gol nakon centaršuta Tolića. Na terenu je bh. krilni napadač proveo 83 minute. Hajrović je u prvom dijelu propustio jedan zicer.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.