Napustio Pecaru

Toni Jović i zvanično slobodan

Samir Mlaćo

Toni Jović neće u narednom periodu nositi dres Širokog Brijega.

Joviću je ugovor istekao na kraju polusezone i neće biti produžen. Potvrđeno je to i na stranici Širokobriježana.

"Proveo sam vrlo dobrih godinu i pol dana u Širokom Brijegu. Bio je jako lijep osjećaj igrati pred punom Pecarom. Zahvaljujem se svima koji su u tom razdoblju bili dio kluba, a najviše suigračima. Dečki su odlična klapa i neka samo takvi i ostanu. Želim im svima sve najbolje, puno sreće, dobrih rezultata i što manje ozljeda u nastavku sezone", poručio je Toni Jović.

U Široki Brijeg je stigao iz njemačkog Lottea, a za godinu i pol dana upisao je ukupno 35 nastupa i postigao 10 pogodaka. Ove je sezone upisao 18 nastupa, postigao pet pogodaka i zabilježio dvije asistencije.

"Toniju zahvaljujemo na korektnoj suradnji i učinjenom u dresu našega kluba te mu želimo mnogo sreće i kvalitetnih utakmica u nastavku karijere", istakli su sa Pecare.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.