Foto - EPA

Kandidati za selektora

Barbarez i Jakirović obavili razgovore u NSBiH

Midhat Šljivak

Stručna komisija za izbor selektora, u kojoj su Zvjezdan Misimović i Emir Spahić, obavila je danas razgovore sa dvojicom kandidata za selektora fudbalske reprezentacije BiH.

Na razgovoru u prostorijama NSBiH bili su Sergej Barbarez i Sergej Jakirović i oni su predstavili svoje kandidature za mjesto selektora fudbalske reprezentacije BiH.

Ranije je razgovor obavljen sa bugarskim stručnjakom Ivaylom Petevom, a očekuju se još razgovori sa Husrefom Musemićem i Amarom Osimom.

Misimović i Spahić će nakon razgovora predložiti kandidata Izvršnom odboru, a njegovo ime će vjerovatno biti poznato 22. decembra na sjednici Izvršnog odbora NSBiH.

Međutim, još uvijek se ne zna hoće li tog dana selektor biti imenovan, te nam ostaje da čekamo utorak i vidimo šta će se desiti na sjednici čelnika bh. fudbala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.