Fudbaler Plavih za SportSport.ba

Mladen Veselinović: Postigao sam dogovor s klubom, dugovanja će biti isplaćena u ratama

Midhat Šljivak

Mladen Veselinović, fudbaler Željezničara, potvrdio je za SportSport.ba da je pokrenut postupak pred Disciplinskom komisijom zbog neisplaćenih plata.

Finansijska situacija u Željezničaru nije sjajna i to više niko ne krije, a Veselinović je jedan od onih kojima se duguje određena svota novca.

Zbog toga je i pokrenut postupak, no Veselinović tvrdi da ima dogovor s klubom prema kojem će mu dugovanja biti isplaćena u ratama, te da nema razloga za dizanje tenzija.

"Vidite, istina je da je postupak pokrenut, ali isto tako je istina i da sam postigao dogovor s klubom da mi se dugovanja isplate u ratama", rekao nam je Veselinović i dodao:

Mladen Veselinović FK Sloga Doboj Pozicija: MF

Statistika

0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
8 nastupa
4 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
0 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je to najkorektnije i da nema potrebe za dizanjem tenzija. Igrač sam Željezničara, dogovor smo postigli i ostat ću član Željezničara. Vjerujem da ćemo u drugom dijelu sezone opravdati očekivanja, kako čelnih ljudi kluba, tako i navijača".

Veselinović je ove sezone odigrao ukupno 18 utakmica za Plave i ima učinak od gola i asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.