13

Komentari (13)

frkt
Kad skontas da sa ovakvom financijskom situacijom imas drugo mjesto na poziciji je fenomenalno, a da imas budzet kao komsije zamisli kakvi bi onda bili ?
Nodi75
Samo možeš zamišljati ?.
frkt
Doci ce vrijeme to sa boljom financijskom situacijom pitarcicu, vec vas sada kara*o u medusobnim susretima
user1597267925
Od muke ce te se ugasit jer div melje sve redom sujeta je cudo bujrum pred vecnu vatru u maju na proslavu duple krune ili trecu godinu za redom
frkt
Melje vas zeljo redovno
Empirinho
Lijepo je znati da su vam najveći uspjesi u zadnjoj deceniji pobjede nad šampionom :'D A dokaz koliko ste mali je što to na svakom koraku ističete... Do tad ćemo mi slaviti titule, a vi praznike!
ragge
Svak ima pravo traziti svoje, pa nije niko lud igrati a ne primat placu
PRESEDAN
A jest vam čovo trn u oku,brinite o svojim klubovima
papagaj
Jade jadni marš iz Svetinje
felix__27
Što čovjek je opet ispao ok nije sudski tražio već je kroz dogovor. Zar je sporno to?
milozadrago
ovi ko palagaj sto prozivaju covjeka bez veze su najgori ko on ne bi trazio svoje pare. Nije on u zelji sto voli selju vec je tu da zaradi platu kao i ti sto ides na posao da bi zaradio platu i prehranio porodicu. Reci ti svom gazdi da ces radit iz ljubavi ne treba ti plata.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.