Promjene u Banjaluci

Vlado Jagodić više nije trener FK Borac!

Midhat Šljivak

Vlado Jagodić više nije trener banjalučkog Borca.

Borac je u prvom dijelu sezone igrao sasvim dobro. Ipak, bilo je tu i dosta kikseva, slabo se igralo na gostujućim terenima, pa je rukovodstvo kluba odlučilo da nešto promijeni u zimskoj pauzi.

Odlučeno je na kraju da to bude trener. Jagodić više neće sjediti na klupi Borca, gdje je proveo proteklih devet mjeseci.

Iskusni 56-godišnji stručnjak je u 24 utakmice vodio tim iz Platonove. Ostvario je učinak od 13 pobjeda, devet poraza i dva neriješena rezultata.

FK Borac prvi starta, pripreme u Banjaluci i Antaliji

FK Borac je na zimsku pauzu otišao sa petog mjesta.

Banjalučani ne mogu biti zadovoljni s obzirom na visoke ambicije, no vjeruju u mnogo bolje proljeće.

Borac sa radom počinje već 10. januara kada je zakazana prozivka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Do 31. januara ekipa će raditi na pomoćnom terenu i teretani u Banjaluci, zatim od 31. januara do 16. februara ide se na pripreme u Antaliju, gdje su zasad dogovorene tri, a planirano je pet utakmica. Generalna proba biće odrađena 21. februara na Gradskom stadionu, dakle sedam dana pred nastavak sezone u Premijer ligi i utakmice protiv Olimpika", saopštili su iz Borca plan priprema.

U Borcu ovih dana vode pregovore o nastavku saradnje sa Goranom Zakarićem kojem ugovor ističe u februaru, no čini se da će zajednički jezik ipak biti pronađen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.