Lalatović na press konferenciji spominjao banjalučki Borac, tvrdi da ga hoće još dva kluba

Kandidat za trenera Borca

Lalatović na press konferenciji spominjao banjalučki Borac, tvrdi da ga hoće još dva kluba

E. Škorić

Nogometaši Vojvodine okončali su godinu pobjedom nad Proleterom rezultatom 2:0.

Nenad Lalatović radi sjajan posao ove godine u Novom Sadu. Njegov tim je osvojio ranije Kup, sada je treći na tabeli i još uvijek u igri za titulu i pored svih problema i neplaćanja igrača.

U međuvremenu, Lalatović bi mogao i napustiti klub ove zime, a priznao je na press konferenciji da ga traži nekoliko klubova. Dotakao se i Borca iz Banjaluke, koji ga namjerava dovesti za trenera.

"Postoji interesovanje za mene, nije tajna, ali vidjet ćemo. Ja imam ugovor do ljeta, načuo sam nešto i ja za Borac, ali tu su još dva kluba iz dvije različite zemlje koji žele da me dovedu. Ja bih volio da ostanem, ali vidjet ćemo, sve će biti poznato u narednom periodu", rekao je Lalatović na konferenciji za medije nakon meča.

Inače, u razgovoru za Arenu Sport, odmah nakon utakmice, Lalatović je bio miteriozan.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

''Ne mogu ništa da obećam, nikad ne znate šta će biti sutra. Kad ću otići, ne znam, ali mnogi će juriti da obore rekord Nenada Lalatovića, iako su me mnogi osporavali. Nisam ljubimac mnogih, ali sam ljubimac mojih igrača, drugi me ne zanimalju, ja samo živim za njiih. Ja bilježim dobre rezultate, pobjeđujem, najbolji sam trener u Vojvodini po broju pobjeda", kazao je Lalatović.

Podsjećamo da se Lalatović povezuje kao nasljednik Vlade Jagodića, koji bi napustio poziciju šefa stručnog štaba FK Borac, ali bi bio prekomandovan na poziciju sportskog direktora.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Dobar trener. Zemljotres u BH fudbalu ako se ostvari jer nije baš uobičajno da iz vodećih klubova regiona neko dođe
7 3
TheSorrow
lud , ali pravi trener
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi