Sada i na meti Atletica

Hakan Calhanoglu iz Milana seli u Madrid?

Edmir Škorić

Turski reprezentativac Hakan Calhanoglu i dalje nije postigao dogovor sa Hakanom Calhanogluom o produženju ugovora.

Calhanoglu je ove sezone izrastao u ključnog igrača Rossonera i klub bi najradije da ga zadrži nakon sezone, no kako mu ističe ugovor, situacija postaje sve teža.

Njemu u junu završava ugovor s Milanom, a kako on i njegov agent inzistiraju na financijski daleko povoljnijem ugovoru od onoga koji je trenutno na snazi, Milan oklijeva i nema namjeru da popusti.

Ukoliko ubrzo ne dođe do dogovora, Hakan će imati mogućnost da potpiše predugovor s nekim od klubova koji ga žele, a navodno je Atletico Madrid sada jedan od tih.

Osim Atletica, veznjak se povezuje s Juventusom, Interom i Manchester Unitedom, a medji na Apeninima i dalje vjeruju da je Hakan najbliže ostanku u Milanu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.