Kako bi izgledala tabela u Španiji da nema VAR-a?
Foto - EPA

Atletico je i dalje prvi

Kako bi izgledala tabela u Španiji da nema VAR-a?

Midhat Šljivak

Madridski Atletico dočekao je 2021. godinu kao prvoplasirani tim  La Lige.

Ekipa Diega Simeonea igra fenomenalno. Imaju samo 13 odiranih utakmica, ali su skupili 32 boda, baš kao i njihov rival Real Madrid koji ima dvije utakmice više.

Ostatak lige ima utakmicu ili dvije više, izuzev Seville i Elchea koji su također na 13 utakmica, te Real Socedada koji je odigrao već 16 utakmica.

Dosta se u ovom dijelu sezone pričalo o VAR-u. Posebno su glasni bili iz Real Madrida i Barcelone, pa je magazin AS odlučio provjeriti kakva bi tabela bila da nije bilo upotrebe VAR-a.

Velikih promjena nema. Atletico je i dalje prvi sa istim brojem bodova, Real Madrid bi imao dva boda manje nego što ima trenutno (32-30), a Barcelona dva boda manje nego što ima trenutno (24-22).

Potražite više informacija na temu La Liga:

Uglavnom, većih promjena na tabeli nema, ali nema dileme da će komentara na odluke sudije u Španiji i dalje biti.

Dosta je detalja o kojima se priča i pitanje je šta bi bilo da je protiv velikih klubova dosuđen još poneki penal

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

trzac
Nije pitanje sta bi bilo da je protiv velikih klubova dosudjen jos poneki penal jer je protiv Barcelone sudjeno i ono sto penala vidjelo nije, za razliku od Reala kojem je dosudjeno 3-4 jako sumnjiva penala, a u suprotnom nisu svirani cisti penali.
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi