Imaju visoke ambicije

Ambiciozni Vis Simm Bau angažovao novo pojačanje

Admin Čaušević

NK Vis Simm Bau je finansijski izuztno stabilan klub pa su logičan slijed i visoke ambicije koje ima ovaj federalni prvoligaš.

Već u svojoj prvoj sezoni u Prvoj ligi FBiH klub iz Kosova se bori za promociju i plasman u Premijer ligu.

U proljetnom dijelu sezone dres Simm Baua će nositi Amar Beširević, poznato lice kao sa prvoligaških tako i sa premijerligaških terena.

Beširević je u prvom dijelu sezone nastupao za Olimpik, igrao je na pet mečeva, a nakon odlaska s Otoke bivši omladinac FK Željezničar je završio transfer u Vis Simm Bau.

Inače, Beširević bi trebao biti samo jedno u nizu pojačanja koji će u narednom period pojačati četvrtoplasiranu ekipu Prve lige FBiH nakon jesenjeg dijela sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.