Porazu se onda ne treba čuditi

Igrači Srbije pili prije utakmice!

Teme:

Reprezentativci Srbije Pantelić, Stojković, Milijaš, Luković i Lazović uhvaćeni su kako puše cigarete i piju pivo večer prije utakmice sa Australijom, koju su izgubili sa 1:2.

Srbija je sa Svjetskog prvenstva ispala nakon što su izgubili od Australije 2:1, iako su prije početka SP-a najavljivali da će daleko dogurati.

Kao jedan od razloga slabe igre u odlučujućem susretu sa Australijom mogao bi biti i taj što su Pantelić, Stojković, Milijaš, Luković i Lazović pili pivo i pušili cigarete večer uoči utakmice. Nedisciplina i neodgovornost, najveći problem svih balkanskih reprezentacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.