Ostali bez rezervacije

Izet i Leyla Hajrović na Instagramu osuli paljbu prema švicarskom hotelu: "Najgora usluga ikad"

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Izet Hajrović i njegova supruga Leyla trenutno odmaraju u Švicarskoj.

Prvi dio sezone u Hrvatskoj završen je prošlog vikenda i igrači su dobili nekoliko sedmica odmora.

Hajrović je odlučio sa suprugom otputovati u Švicarsku gdje su prethodnih dana odmarali u luksuznom hotelu u Saint Moritzu.

No, dosta pažnje privukla je Hajrovićeva današnja objava na Instagramu. Očito je da su on i Leyla imali plan da odmor nastave Vitznauu, ali kako stvari stoje imali su negativno iskustvo u jednom od hotela.

Hajrović je objavio story na Instagramu i označio je jedan od hotela u Vitznauu i dao do znanja da im se njegova usluga nije svidjela.

Nakon toga na Instagramu se oglasila i Leyla koja je objavila da je to najgora usluga koju su ikad imali i očito je da su ostali bez rezervacije, te su morali potražiti smještaj u nekom od drugih hotela.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.