Nedo Turković odgovorio

Bivši napadač Željezničara "se obračunao" sa forumašima SportSport.ba

Edmir Škorić

Nedo Turković, bivši napadač Željezničara, ušao je u zanimljiv "obračun" sa članovima foruma portala SportSport.ba.

Konkretno, Turković se osvrnuo na neke postove koji su jutros objavljeni na temi FK Željezničar i na kojoj uglavnom diskusiju vode svi oni koji navijaju za klub s Grbavice.

I sam je bio spomenut tokom jedne rasprave o aktuelnoj situaciji u Željezničaru, pa je potom objavio nekoliko storyja na društvenim mrežama.

Nedo je ponikao u Željezničaru, s kojim je kasnije osvojio titulu i bio je tu od 2014. do 2016. godine, a imao je i jednu tešku povredu. Kasnije je igrao u nekoliko klubova, a trenutno je član Al-Taqadoma iz Saudijske Arabije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.