Sve u najboljem redu, sjajni Splićanin pojavit će se na prozivci Plemića

Mario Tičinović podvrgnut operativnom zahvatu

Jedan od najboljih i najpouzdanijih nogometaša HŠK Zrinjski ovih dana podvrgnut je operativnom zahvatu.

Mario Tičinović, koji u Zrinjskom igra na više pozicija, uglavnom na bekovskim i krilnim, proteklih dana je izvršio operativni zahvat na lingvinalnim kanalima koji su ga mučili protekle polusezone.

Operacija je protekla u najboljem redu a Tičinoviću je postavljena mrežica koja bi trebala riješiti sve probleme. Nogometaš Plemića se trenutno odmara kod kuće a u utorak će se podvrgnuti kontroli. Kako nam je sam nogometaš potvrdio, s njegovim stanjem bi sve trebalo biti potpuno u redu do prozivke na kojoj bi se trebao pojaviti skupa s ostalim suigračima 15. januara.

Ovaj nogometaš ponikao u splitskom Hajduku u Zrinjski je došao iz belgijskog Lokerena u julu 2019. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.